Equiwinner™ är en nyskapande och fantastisk produkt för hästar med olika symptom

Falsterbo 2015

Bilköer, knökfull cykelparkering (har nog aldrig sett så många cyklar på ett ställe), och ett myller av folk vart jag än vände huvudet. Falsterbo är fantastiskt! Många utställare och hur mycket som helst att fynda om man är shoppingsugen och behöver något till sig själv eller sin häst, och det behövs alltid något, eller hur? 😉

Sporten är det allra bästa och när jag ser dessa fantastiskt duktiga ekipage är jag stolt att vara svensk!

falsterbo1

Fick gåshud på hela kroppen och en känsla av stark samhörighet när fulla läktare hejade på mycket duktiga svenskar i Furusisiyya FEI Nations Cup i fredags. Kan bara föreställa mig hur Peder Fredricson, Douglas Lindelöw, Helena Persson och Henrik von Eckermann kände sig med det enorma stödet från läktarna.

falsterbo3falsterbo4

Ett fynd av flera!
Ett fynd av flera!