Equiwinner™ är en nyskapande och fantastisk produkt för hästar med olika symptom

Händelserik höst

 

Ooops, så gick veckorna och vi är inne i november. Gällande Equiwinner så inser fler och fler hur mycket dessa elektrolytplåster kan hjälpa hästen till bättre balans i kroppen. Att orsaken till många problem idag på våra hästar är samma som på oss människor – ett välfärdsproblem. För mycket socker och stärkelse i maten, stress, förändringar i vår miljö, toxiner osv. Jag pratar med många hästägare gällande deras hästar och det är väldigt lärorikt. Mycket intressant att höra bakgrund, symptom och tillsammans försöka lösa knuten. Vill även tacka Equiwinner- kunder för all feedback! Det är mycket givande!täby galopp cup

I mina jobb som konferencier/speaker har det varit mycket att göra under hösten också. Många tävlingsdagar både på travet och galoppen. Traditionsenligt kördes Krafft Svenskt Travderby på Jägersro första helgen i september, fantastisk sport! Att sitta högt upp under taket i mitt lilla rum, där jag jobbar som speaker, och få uppleva trav när det är som allra bäst – är en adrenalinkick!

1960 invigdes Täby Galopp, och sedan dess har där ridits tusentals lopp. I februari beräknas sista tävlingsdagen innan flytten till Bro Park. 20 september reds därmed det sista Stockholm Cup International på Täby Galopp. Det bjöds på underbart höstväder, mycket publik och framför allt, de bästa hästarna i Skandinavien på plats. Dagen till ära hölls också 60-talstema 🙂

Bank of Burden 3711

Häftig stämning och mycket känslor när otroliga Bank Of Burden vann Stockholm Cup för fjärde (!) gången. Han är därmed historisk, vilken häst!! Per-Anders Gråberg red, Skandinaviens championtränare Niels Petersen tränar och Stall Trick or Treat äger Bank of Burden.

 

Tv-kändisen Vinnie var på plats och var prisutdelare i ponnygaloppen och även jurymedlem i hattävlingen för barn. Väldigt populärt!Vinnie 9274

Att arbeta med intervjuer i vinnarcirkeln och som konferencier är ett mycket stimulerande och roligt jobb! Det var blandade känslor denna sista Cup-dag på Täby Galopp men det känns mycket positivt med den nya galoppbanan Bro Park som har stor invigning 19/6 2016. Tack Stefan Olsson/Smugmug för de fina bilderna!

charity ride 2Charity Ride reds på Näset (Höllviken/ Skanör-Falsterbo) till förmån för barncancerstiftelsen Henrik Superman för första gången 2012.

Ett väldigt fint sätt att visa upp ridsporten för allmänheten, skapa intresse och ha en trevlig dag tillsammans, och samla in pengar till Henrik Superman-stiftelsen. Antalet ridande har för varje år ökat och i 2014 års ritt var det över 125 ridande!

4 oktober var det dags igen och för första gången reds Charity Ride även i Malmö och blev en succé! Jag blev inbjuden som hemlig gäst på galan på kvällen, som roligt nog hölls på Jägersro! Lottförsäljning, auktioner, artister och mycket god mat!  Jag blev intervjuad av Robert Löfgren –  och pratade om galopp, trav, Equiwinner, min bakgrund som jockey och som nu skolar om mig i dressyrens ädla konst. Jag ville även förmedla integrering av de olika hästsporterna och min kärlek till fullblodshästen. Det blev en mycket lyckad kväll!!

margareta o jag