Equiwinner™ är en nyskapande och fantastisk produkt för hästar med olika symptom

Fantastisk galoppsport i juni

Det har varit en intensiv månad med fantastisk sport och stora händelser för Svensk Galopp. På Nationaldagen anordnades för fjärde året det stora galoppeventet på Gärdet. Succé med närmare 50.000 personer på plats när galoppen gästar huvudstaden! 6 fartfyllda lopp med fullbloden, ponnygalopp, roliga aktiviteter för barnen, populär hattävling och suveräna Sonja Aldén som underhöll på scen. En otrolig upplevelse när publiken verkligen kommer nära banan och hästarna. Gärdet på Nationaldagen bjuder på storslagen stämning!

Läs mer: http://www.aftonbladet.se/sportbladet/trav365/article22952511.ab

Gärdet

Att få uppleva en världsunik händelse på plats känns stort. I helgen som gick, 19 juni, invigdes den nya galoppbanan i Stockholm – Bro Park. En ny era i Svensk Galopps historia har tagit sin början.

Läs allt om dagen här https://www.svenskgalopp.se/artikel?cid=1.545667&defaultMenuId=true

bro park banan bro 2