Equiwinner™ är en nyskapande och fantastisk produkt för hästar med olika symptom

Senaste nytt från nöjda kunder!

 

Ann Lindberg: Equiwinner Scandinavia är det bästa jag någonsin provat! Som många av Er vet så har Equiwinner plåstren varit HELT fantastiska för min käre Kiger Mustang med Shivering.  Min häst var så dålig förra året att det var på några dagar diskussioner att låta honom slippa …lidandet. Det är inte ”shiveringen i sig” som är det ”onda” – utan musklerna som krampar. Och även det psykologiska, att inte kunna utföra något det tar hårt på psyket! Jag körde täta behandlingar tillsammans med höga doser av E- och B-vitaminer och magnesium, såg till så att allt vad sockerhalter i hö/hösilage och eventuella tillskott låg på absolut lägsta nivå. Denna vintern har han haft 10% av sin shivering – man tror det knappt! Jag har fått oerhört hjälp av Anna Thelander och Equiwinner Patches USA på hemsidan equineshivers.com. Hör till saken att även en häst med kraftiga sprickor i framhovar (druckit dåligt över lag) har på bara 4 veckor fått mindre sprickor och är inte så spooky längre – men här har jag inget belägg med vetenskaplighet ;). Men även där fungerar det! Rekommenderar VARMT att prova dessa ”magiska plåster”. Här kommer fler ”användningsområden”!  Hjärtans Tack till Anna Thelander Equiwinner Scandinavia!

Carin Clemensson: Har själv provat på mina fälttävlanshästar o sett superresultat!!

Jhannah Stolt: Funkade jätte bra på ett sto jag kände

Pia Påhlstorp: Hoppas det blir lika bra resultat som på Gosza!!!

Nathalie Morgenstjerne Johnsson: Jag är själv nöjd med dem, till det jag har använt dem till. Celtic kunde tex inte skaka av sig flugorna i somras, den funktionen fungerade lixsom inte. Precis som han var förlamad. Jag fatta ingenting utan slängde bara på ett flugtäcke för att hjälpa honom eftersom han verkade så brydde på flugorna. Blev nått så när bra men han kunde inte gå ute en hel dag!

Så kom Anna och såg min häst i hagen! Hon visade mig skillnaden på min häst och dem andra hästarna i stallet – dem skakade på bogen när hon rörde ett finger medans Celtic då inte reagerade alls.
Efter 2-3 dagar med plåstren skakade han på bogen vid beröring!
Det blev en obrydd häst i hagen mot flugor (han går ändå med flugtäcke såklart, så tunnhudad) men nu kan han vara ute en hel dag!

Detta är ett exp på vad dessa plåster kan hjälpa en med.

Rugosza, underpresterade i 2 år och vi höll på att ge upp, vi provade plåstren och hon har haft sitt bästa år 2015, med 2 vinster på 5 starter och andra fina placeringar och hon har mått bra innan löpen & givetvis efteråt med mindre svettningar osv.

Kolla här: https://www.facebook.com/Equiwinner-Scandinavia-250332161710470/?ref=