Equiwinner™ är en nyskapande och fantastisk produkt för hästar med olika symptom

Hovar och vätskebalans

Varför nyper du hästen i huden för att se om hon/han är uttorkad? För att du kan inte nypa hästen på hovarna ?!
Charlie Brown (ägs av Wendy Parker) behandlades med Equiwinner för att han i 7 år haft problem med hovsprickor, trots att hovslagaren och Wendy försökt med allt. Med Equiwinner började Charlie Brown dricka mycket mer vatten och det märktes på hovarna! Hovarna blev återfuktade och sprickorna slöt sig mer och mer. Hovslagaren är även imponerad av den positiva förändringen och kvaliteten på sula och stråle. Det lilla av sprickorna som finns kvar växer ut så småningom, men vilken skillnad! Dessa foton är tagna 21 september och 13 november. Endast ca 7 veckor! Så underskatta aldrig vätskebalansen, den betyder allt!
hovbild