Equiwinner™ är en nyskapande och fantastisk produkt för hästar med olika symptom

Prestation

prestation1

Equiwinner hjälper hästen att återfå sin optimala prestationsförmåga

Equiwinner uppfanns för att återställa den naturliga funktionen i huden hos hästen, ordentlig svettning och fri obehindrad blodcirkulation. Sedan Equiwinner började säljas i juni 2004 är Therapina Ltd nöjda med att många professionella hästtränare/ägare använder Equiwinner på hästar som verkar vara fullt friska och utan problem.

Anledningen till att tränare/ägare använt Equiwinner på hästar i full kondition är att de märkte en ökning i prestationsförmåga när de använde Equiwinner för att behandla blödning (EIPH) och icke-svettningar (anhidrosis). Dessutom får hästen hjälp med återhämtning efter prestationer eftersom elektrolytfunktionen fungerar bättre. Vid överträningssymptom likaså. När vätskebalansen är optimal fungerar systemet helt enkelt på bästa sätt.

• Tävlingshästar som använt Equiwinner presterade bättre tider och var starka både vid start och målgång
• Hästar som använt Equiwinner var enklare att hantera och mer positiva till arbete
• Hästar som använt Equiwinner var mer alerta och hade mer energi
• Hästar som använt Equiwinner blev inte stressade när de transporterats i fordon och kom därför fram till tävlingsplatsen i gott skick, redo att tävla
• Långdistanshästar som använt Equiwinner drack vatten och behöll sin vätskebalans under hela distansloppet, och passerade lätt veterinärkontroller för fortsatt tävling
• Utställningshästar som använt Equiwinner hade en glansfull päls och ett livligt kraftfullt steg.
• Hästar som använt Equiwinner kunde klara sig bra i varma förhållanden med effektivt svettningssystem som fungerande väl för nedkylning.